Het reinigen van uw motor met de nieuwste apparatuur van Forte!

Bij Direct Garage BV kunt u ook terecht voor het reinigen van de verschillende onderdelen van uw motor met de Forte Power Clean 4-in-1. Deze machine reinigt computergestuurd verschillende onderdelen van de motor, inspuiting, kleppen, turbo of roetfilter.

Inwendige vervuiling van de motor, het inlaatkanaal en het uitlaatkanaal met katalysator of roetfilter komt steeds vaker voor. Oorzaken hiervan zijn de lange intervallen tussen de olieverversingen, het nieuwe rijden, milieu maatregelen in de motor en het relatief grote vermogen dat uit een kleinere cilinderinhoud wordt gehaald.

Veelal moeten er duren onderdelen worden vervangen, waarbij bijvoorbeeld een nieuw roetfilter (DPF) gemiddeld meer dan 1.000 euro kost. Met de Forte Power Clean 4-in-1 reinigingsmachine kunnen wij in de meeste gevallen voor een fractie van de kosten (in vergelijking met vervangen van onderdelen) alle componenten reinigen zodat ze weer optimaal werken.

  • De Forte Power Clean 4-in-1 reinigingsmachine maakt directe reiniging mogelijk met nieuwe, speciaal geformuleerde behandelingen voor brandstofinspuiting, turbodiesel, luchtinlaat en DPF’s (roetfilters).
  • De brandstofinjectieservice reinigt de injectoren, inlaatkleppen en verbrandingskamer met een geconcentreerde reinigingsoplossing.
  • Een turbobehandeling reinigt turbines en schoepen met variabele geometrie door een behandeling rechtstreeks in de verbrandingskamer te injecteren.
  • Een luchtinlaatservice injecteert een reinigt het inlaatspruitstuk en de inlaatkleppen om vervuiling te verwijderen.
  • De DPF-behandeling (roetfilter) verwijderd roet en as, waardoor de oorspronkelijke werking wordt hersteld.

De motor van uw auto is toe aan een goede reiniging?

U kunt ons bellen op 020-4101540 of een e-mail sturen naar info@directgaragebv.nl. Wij maken dan graag met u een afspraak.

Wij zijn open van ma. t/m vrij. vanaf 09:00 uur t/m 18:00 uur en zat. vanaf 09:00 uur t/m 16:00. 

Contact Afspraak maken Adres