Autobanden Wisselen

Autobanden slijten niet regelmatig. Door de voorbanden te verwisselen na verloop van tijd met de achterbanden wordt de slijtage van de banden gelijkmatiger verdeeld. Hierdoor kunt u langer van uw autobanden genieten. Door te rijden met de juiste bandenspanning voorkomt u ook onnodige slijtage. Daarnaast is het ook voor u veiligheid beter en is de kans op een klapband met de juiste bandenspanning kleiner. U kunt bij ons altijd even langskomen om uw bandenspanning aan te passen.Wij werken met o.a. de volgende merken:

Wij hebben nog veel meer merken! Tevens kunt u bij ons terecht voor budgetbanden, all season banden en nog veel meer.

Uitlijnen en Balanceren

Wij verzorgen ook het uitlijnen en het balanceren van uw autobanden. Dit doen wij met uiterste precisie en vakkundigheid. Tevens zijn wij erg voordelig. Wij hebben bijna altijd de laagste prijs. Indien een auto goed is uitgelijnd geeft u dat veel weg comfort. Uw autobanden en auto onderdelen zullen minder snel slijten, u rijdt zuiniger, comfortabeler en natuurlijk veiliger. Door de autobanden te balanceren ervaart u minder trillingen.

Stikstof in uw autobanden met Parker TyreSaver 3.0

Parker TyreSaver 3.0 is het ideale apparaat om uw banden te laten op vullen. Het vult u banden met stikstof! Waarom uw banden laten opvullen met stikstof? Dat heeft meerdere voordelen voor u!

  1. Het is veiligere; banden blijven tot vier keer langer op spanning daardoor heeft u optimaal banden grip. Banden behouden ook een lagere rij temperatuur waardoor u minder kans krijgt op een klapband.
  2. Kostenbesparing; banden die op de optimale spanning blijven verbruiken minder brandstof. Tevens hebben deze banden ook een langere levensduur. Roestvorming van de velgen is uitgesloten.
  3. Milieuvriendelijk; verlaagd brandstofgebruik, reductie van CO2 uitstoot en minderslijtage met gevolg dat u langer kan doen met uw banden.

De banden van uw auto vernieuwen?

U kunt ons bellen op 020-4101540 of een e-mail sturen naar info@directgaragebv.nl. Wij maken dan graag met u een afspraak.

Wij zijn open van ma. t/m vrij. vanaf 09:00 uur t/m 18:00 uur en zat. vanaf 09:00 uur t/m 16:00.